O nama

Organizacija putovanja je naš posao

Turistička agencija Alta Marea

Vaše je da izaberete destinaciju, objekat u kome ćete boraviti i vrstu prevoza, a naše je da se pobrinemo da vaše putovanje i odmor prođu u savršenom redu.

Turistička agencija Alta Marea osnovana je 2016. godine sa strašću za avanturama i nezaboravnim putovanjima. Naša osnovna misija je da vam pružimo iskustvo koje će trajati doživotno, istražujući neke od najuzbudljivijih destinacija.

Sa Olimpic Travel-om kao našim pouzdanim partnerom za prevoz, garantujemo siguran i udoban transport na svakom putovanju. Naši vozači su iskusni i predani vašem udobnosti.

Letovanja

Organizacija letovanja je ono sa čime smo krenuli u ovaj posao i ostalo je naša glavna preokupacija svih ovih godina.

Vikend i praznična putovanja

Svaki slobodan trenutak dobro je iskorititi za putovanje, a mi smo tu da u vreme praznika i neradnih dana organizujemo aranžmane.

Naši putnici

Naši putnici su naša inspiracija, i stoga smo pažljivo kreirali tematske ture koje istražuju kulturno nasleđe, istoriju i prirodne lepote svake destinacije.

Naši vodiči nisu samo stručnjaci, već i strastveni govornici, koji će vas inspirisati i obogatiti vaše putovanje.

Nudimo različite aranžmane i posebne popuste za porodice, grupe i naše verne putnike. Vaša udobnost i zadovoljstvo su nam prioritet.

Uzmite pauzu od svakodnevnog života i pridružite nam se u istraživanju sveta. Vaše avanture započinju ovde, sa Alta Mareom.

Opšti podaci

Društvo za turizam i usluge ALTA MAREA doo
Bulevar Mihajla Pupina 10a lokal 14, Beograd

Ogranak: Dobropoljska 1 Šabac
Kontakt podaci: 011/3111113
sedište info@altamarea.rs 015/601-551,
ogranak sabac@altamarea.rs

 

Broj i kategorija licence: A 27/2022
Garancija putovanja – Garancija po polisi broj 30000033270 od 27.02.2023 do 27.02.2024 zaključenog sa ugovaračem osiguranja Milenium Osiguranja a.d.o, Bulevar Milutina Milankovića 3b Beograd

Napomena: Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

Prijavite se na našu mail listu

BUDITE PRVI KOJI ĆE DOBITI NAJNOVIJE VESTI I PONUDE!

Recenzije klijenata

ISTRAŽITE DRUGAČIJI NAČIN PUTOVANJA

snezana putnik
Snežana Staživuk
Letovala u Grčkoj

Ljubazno i prijatno osoblje Alta Maree ispunilo je sva naša ocekivanja. Nastavićemo da planiramo putovanja preko agencije koja odiše sigurnošću.

milena jovanjic
Milena Jovanić
Letovala na ostrvu Evija

Nema tih reči kojima se može opisati sigurnost u turističku agenciju. Svake godine putujemo sa Alta Marea i držimo se proverenog.

Snezana Calic 2
Snežana Čalić
Dugogodišnji putnik

Kada planirate putovanje sa malim detetom očekivanja od agencije su velika. Agencija Alta Marea je ispunila sva naša očekivanja i više od toga.

milica petrovic
Milica Petrović
Letovala u Sartiju

Putovanje sa Alta Mareom je bilo pravo osveženje u moru neozbiljnih agencija, koje obećavaju kule i gradove, a ne ispunjavaju svoje obaveze.

Shabby Chic
Mountainbike
Mountain
Explore
Dr.-brewski’s