Akcija

Home // Akcija

Otkrijte naš kutak gde se pruža prilika da otkrijete neodoljive avanture po posebnim cenama! Naša strast je stvaranje iskustava koja će vam zauvek ostati u sećanju, i sada vam pružamo priliku da to uradite po neverovatnim cenama.

Istražite naše trenutne ponude, obuhvatajući sve – od uzbudljivih first i last minute popusta do ekskluzivnih akcija. Svi aranžmani na ovoj stranici su pažljivo odabrani kako bismo vam omogućili nezaboravna putovanja bez velikog udara na bankovni račun.

Nemojte propustiti priliku da rezervišete svoje mesto na destinacijama iz snova, jer avantura počinje ovde. Pridružite nam se u istraživanju sveta sa osmehom na licu i novčanikom punim zadovoljstva. Vaše putovanje iz snova je sada dostupno po povoljnim uslovima – dovoljno je samo jedan klik dalje!

Sajamski popust – 20% + dodatnih 12% za direktne stranke

Februar je mesec kada se tradicionalno održava Beogradski sajam turizma, najveća turističku manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi, pružajući putnicima priliku za ostvarivanje ekskluzivnih pogodnosti za putovanje. Umesto ograničenja na četvorodnevni događaj tokom poslednje nedelje februara, sada vam nudimo jedinstvenu priliku da celog meseca rezervišete svoje letovanje sa uključenim posebnim popustom, već uračunatim u istaknutoj ceni. Ovo omogućava većem broju putnika da uživa u izuzetnim cenama putovanja, bez obaveze posete sajmu.

Da bismo vam dodatno olakšali planiranje, omogućili smo fleksibilnost u načinu plaćanja. Bez obzira na odabir aranžmana za letovanje, sada možete plaćati na rate.

Ovaj produženi period omogućava vam da prilagodite svoj budžet i uživate u letovanju po povoljnim uslovima. Pogledajte naše destinacije na popustu tokom cele februarske akcije, i rezervišite svoje mesto na putovanju iz snova već danas!