• Adresa:

  Bulevar Mihajla Pupina 10a, lokal 16

Imate pitanja

POPUNITE FORMULAR DA NAS KONTAKTIRATE

  Direktno nama aranžmane možete uplatiti u našim poslovnicama:

  Takođe aranžman možete uplatiti i direktnom uplatom na naš račun, po instrukcijama koje ćemo vam poslati ili uplatom kod nekog od brojnih subagenata u celoj Srbiji.

  U našim prostorijama postoji mogućnost plaćanja u ratama do polaska u gotovini, karticama banaka (Visa, Master, Maestro, Dina), kao i kreditnom karticom banke Poštanska štedionica do 6 mesečnih rata.

  Svi naši aranžmani bazirani su na polasku iz Beograda, ali postoji mogućnost transfera iz vašeg mesta po cenovniku.

  Cena prevoza obuhvata i prevoz jednog komada ličnog prtljaga, neophodnog za vreme letovanja. U slučaju većeg broja prtljaga, prevoznik ili Organizator putovanja (u interesu komfora ostalih putnika) neće primiti višak prtljaga, kao ni drugu robu koja nije za ličnu upotrebu. Doplata za prevoz dodatnog prtljaga, ukoliko postoji mogućnost smeštanja je 30€ po koferu/torbi.

  Organizator putovanja zadržava pravo da putem AKCIJE (FIRSTLAST MINUTE i slično) proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovonom cenovniku, nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

  Prijavite se na našu mail listu

  SAZNAJTE PRVI O AKCIJAMA I NOVOSTIMA