Vaskrs u Grčkoj

OLYMPIC BEACH
Cena
99€ po person
Dana
5
Osoba
1
 • Informacije
 • Program putovanja
 • Dodatne informacije
Hotel Serenity group 3* – nalazi se u Olympic Beach, na 500m od plaže. Raspolaže 1/1, 1/ 2, 1/3, 1/4 sobe. Svaka soba sa terasom i kupatilom. Hotel poseduje restoran, bazen, pol bar, ležaljke, fudbalski teren

Šta je uključeno

Cena uključuje
 • Prevoz turističkim autobusom
 • Smeštaj
 • Troškove organizacije i vođstva puta
 • Usluge predstavnika agencije
Dodatno
FakultativnI izletI: Meteori 25 eur, Grčko veče 25 eur Putno zdravstveno osiguranje 1/1 soba: Doplata za 1/1 sobu 25 € Nepomenute usluge i individualne troškove

Olympic Beach

Grčka je oduvek bila omiljena destinacija naših turista, ali izuzetno je zanimljiva u prilikama kad možemo videti i osetiti čari za vreme praznika. Jedna od njih je i Uskrs koji se u Grčkoj zove Pasha i slavi se u isto vreme kao i kod nas. Pasha je njihov omiljeni praznik koga proslavljaju veoma intenzivno uz brojne crkvene i svetovne običaje, koji su veoma atraktivni turistima. Zato je odlazak u Grčku u vreme Pashe poseban doživljaj. Jedno od obeležja ovog praznika su i posebne, dugačke i bele sveće koje su kitnjasto i šareno ukrašene. Na sam dan uskrsa Grci jedni drugima čestitaju ovaj praznik i pozdravljaju se isto kao i mi posebnim pozdravom: Hristos Anesti, a odgovaraju sa Alitos Anesti (Vaistinu vaskrse).

Olympic beach se nalazi podnožju planine Olimp, na obali Egejskog mora. Udaljen je 70 km od Soluna, 8 km od grada Katerini i svega 2 km od Paralije. Olympic beach odlikuje prijatna klima, velika peščana plaža, mnoštvo prodavnica i restorana. Centar Olympic Beach-a krasi predivan park, koji jednim delom uokviruje plažu, u drugom delu pruža celodnevnu zabavu u vidu kafeterija, restorana, poslastičarnica, taverni, raznih prodavnica i butika, a svoj središnji deo prepušta najmlađim gostima i njihovoj igri na igralištima.

 • 1. dan
 • 2. dan
 • 3. dan
 • 4. dan
 • 5. dan
1. dan

BEOGRAD

Polazak autobusa iz Beograda. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi obavljanja graničnih formalnosti i pauza radi odmora.

2. dan

SOLUN – OLYMPIC BEACH

Dolazak u Solun u jutarnjim satima. Nakon kraće pauze za osveženje sledi panoramski obilazak grada u pratnji vodiča: Bela kula, Rotonda, Trijumfalna kapija, crkve Sv. Sofije, Sv. Dimitrija, Aristotelov trg, Galerijev Slavoluk. Obilazak čuvenog vojničkog groblja Zejtinlik, gde se nalaze posmrtni ostaci više od 7.000 srpskih vojnika poginulih u Prvom svetskom ratu. Nakon razgledanja odlazak u Olimpic beach. Smeštaj u hotel. Večera u restoranu hotela. Noćenje.

3. dan

OLYMPIC BEACH - METEORI

Doručak. Mogućnost fakultativnog izleta na Meteore - pravoslavno manastirsko naselje, smešteno u blizini grada Kalambake, u  Tesalijskoj ravnici. Manastiri su poznati po svom nesvakidašnjem položaju na stenama  i smatraju se najvrednijom skupinom  manastira u Grčkoj, nakon Svete gore. Ukupno postoji 6 manastira, četiri muška i dva ženska: Preobraženje, Varlam, Sveti Nikola Anapavsis, Rusanu, Sveta Trojica i Sveti Stefan i na spisku su kulturne baštine UNESCO-a. Obilazak manastira Preobraženje. Povratak u Olimpic beach. Večera. Noćenje.

4. dan

OLYIMPIC BEACH

Doručak.Polazak za Solun,shopping,slobodno vreme po individualnom izboru do 14 h.

 Polazak za Srbiju oko 15 h po lokalnom vremenu.

5. dan

Dolazak u Beograd

u ranim jutarnjim časovima.Kraj programa i usluga.

Više o putovanju

TERMINI PUTOVANJA cena aranžmana
22. – 26. APRIL  // VASKRS 99 Eur HB

plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini od 40% od vrednosti aranžmana, ostatak 7 dana do polaska.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA :

 • Prevoz turističkim autobusima (klima/grejanje, video/audio oprema, mikrofon)
 • Smeštaj na bazi 2 polupansiona (doručak/buffe, večera/kontinentalna) u hotelu Serenity group 3*
 • Panoramski obilazak Soluna u pratnji vodiča
 • Usluge turističkog vodiča / pratioca grupe
 • Troškove organizacije programa

CENA ARANŽMANA  NE OBUHVATA :

 • Fakultativne izlete : Meteori 25 eur,Grčko veče 25 eur
 • Putno zdravstveno osiguranje
 • Doplata za 1/1 sobu 25 €
 • Nepomenute usluge i individualne troškove

 

OPIS HOTELA: Hotel Serenity group 3* – nalazi se u Olympic Beach, na 500m od plaže. Raspolaže 1/1, 1/ 2, 1/3, 1/4 sobe. Svaka soba sa terasom i kupatilom. Hotel poseduje restoran, bazen, pol bar, ležaljke, fudbalski teren

NAPOMENE:

Program je rađen na bazi minimum 40 putnika koji su platili punu cenu aranžmana! U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo otkaza aranžmana, odlaganja putovanja, angažovanja manjeg prevoznog sredstva, realizacije putovanja zajedno sa drugim organizatorima istog ili sličnog putovanja, kao i pravo povećanja cene aranžmana, a sve najkasnije 5 dana pred polazak! Organizator zadržava pravo izmene pojedinih sadržaja programa, vreme obilazaka i poseta, kao i njihovog redosleda u programu! Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Za svaki fakultativni izlet potreban određeni broj osoba koje su platile punu cenu fakultative, u protivnom, cena fakultativnih izleta po osobi mora biti uvećana ili izlet ne može biti realizovan! Dodatni uslovi za realizaciju izleta, dobijaju se na licu mesta u zavisnosti od situacije i uslova lokalnog organizatora!

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Alta Marea

Podeli na mrežama