Posetite Pariz

18 avgusta, 2018

Pariz, glavni grad Francuske, je veliki evropski grad i globalni centar za umetnost, modu, gastronomiju i kulturu. Njegov gradski pejzaž iz 19. veka ispresecan je širokim bulevarima i rekom Senom. Osim znamenitosti kao što su Ajfelov toranj i gotička katedrala Notre-Dame iz 12. veka, grad je poznat po svojoj kulturi kafea i dizajnerskim buticima duž Rue du Faubourg Saint-Honoré.

Zašto Naši Putnici Biraju Ovu Turu?

Kada se ukrcate u lift za vrh, obavezno pritisnite snimi na svom mobilnom telefonu za vrtoglavi pogleda na Pariz i samu čeličnu konstrukciju.

Ako ste dovoljno srećni da ste kao mladić živeli u Parizu, onda gde god da odete do kraja života to ostaje sa vama, jer Pariz je pokretna gozba.
Ernest Hemingway

Zaobiđite duge redove na Ajfelovom tornju uz ovaj jednosatni obilazak u pratnji domaćina, uključujući pristup vrhu. Nakon brzog pristupa, preskočite red, nastavite na drugi nivo kako biste istražili grad sa platformi za posmatranje dok slušate komentare o pariskoj kulturi, tradiciji i istoriji. Zatim nastavite do vrha da vidite privatne apartmane Gustava Eiffela i pijuckate šampanjac iz bara na licu mjesta (sopstveni trošak).

Šta Možete Očekivati

Odaberite vreme ulaska prilikom rezervacije; upoznajte svog domaćina u blizini Ajfelovog tornja pola sata pre zakazanog vremena. Sa svojom grupom prošetajte kratko do jednog od najposećenijih spomenika na svetu. Zaobiđite duge redove i idite pravo prema liftovima, uživajući u brzom pristupu drugom spratu bez stresa. Izađite sa svojim domaćinom i uživajte u nekim od najboljih panoramskih pogleda u Parizu sa platforme za gledanje, 375 stopa (114 metara) iznad tla.

Dobijte osnovnu orijentaciju prema znamenitostima i orijentirima vidljivim sa vaše tačke gledišta od vašeg domaćina, a zatim istražite područje u slobodno vreme. Snimite fotografije Louvrea, Les Invalidesa, Sacré Coeur, katedrale Notre Dame i Champ de Mars, među ostalim istaknutim pariškim znamenitostima. Nakon što ste se zasitili drugog nivoa, nastavite do vrha, gde možete nazdraviti svom putovanju šampanjcem iz bara i pogledati privatne apartmane Gustava Eiffela.

Podeli na mrežama