Olimpska regija

Oblast Pieria, kojoj pripada Olimpska regija je omiljeno letovalište srpskih turista, ne zbog prihvatljivih cena, već zbog osećaja tamošnjeg stanovništva koje naše goste doživljaju kao domaće. Ovde se sigurno nećete osećati kao strani turista.

Paralia
From od 70€
Nalazi se u Paraliji na 50 m od plaže, nedaleko od diskoteke „Omilos“ preko puta super marketa „Smile“, u blizini picerije „La Vita“.
10
Paralia
5
Paralia
From od 70€
Nalazi se u mirnijem delu Paralije udaljena oko 150m od široke peščane plaže i levo od crkve gledajući prema moru.
10
Paralia
5
Olympic Beach
U ponudi ima smeštajne jedinice sa sopstvenim balkonima. Osim toga, nudi porodične sobe i terasu. Sobe u vili su klimatizovane i nude pogled na more, garderober i besplatan WiFi internet. Vila raspolaže opremljenim dvokrevetnim i trokrevetnim studijima kao i dupleksom za četiri i pet osoba.
10
Olympic Beach
5
Olympic Beach
From od 70€
Vila Irini se nalazi na 300 metara.Smeštaj:  Vila Irini nudi smeštaj sa vrtom i besplatnim WiFi u celom objektu (agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka internet usled tehničkih problema) . Svaka soba ima balkon.
10
Olympic Beach
5
Olympic Beach
From od 70€
Zahos nudi vrt, terasu i klimatizovan smeštaj (korišćenje klima uredjaja 5e po danu) sa balkonom i besplatnim ViFi internetom. (agencija ne može garantovati brzinu i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema).
10
Olympic Beach
3
Paralia
From od 80€
Vila “ELIT 1” se nalazi na 80m od plaže. U neposrednoj blizini vile nalaze se super-market, pekara, poslastičarnica, restorani, picerije. Vila je opremljena Wi-Fi internetom.
10
Paralia
3
Paralia
From od 80€
Vila ORFEAS nalazi se u desnom delu Paralije u odnosu na crkvu, koji vodi prema Olimpic Beach-u, u prvoj liniji, pešačkoj ulici, na oko 25m udaljenosti od plaže. U samoj blizini se nalazi veliki supermarket, pekara kao i veliki broj prodavnica, restorana, picerija, kafea, poslastičarnica… Vila je opremljena WIFI internetom (agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema).
10
Paralia
4