Kušadasi

Kušadasi ima izuzetno dobar položaj na Egejskoj obali, što znači da nećete znati na koju plažu pre da odete. Ima ih tačno osam, uključujući i gradsku plažu (nalazi se između marine i luke), Long Beach (18 km dugačka), i Kustur plažu (idiličan predeo, 3 km od centra). Ako želite akciju u vidu vodenih sportova, Ladies Beach (ne samo za dame) je mesto za vas.
Letovanje_Turska_Kusadasi_Fantasia_Hotel_De_Luxe_Barcino_Tours-22
Kušadasi 

Letovanje u Kušadasiju je za neke samo ono vezano za plažu. I bilo da želite relaksaciju na mirnom mestu sa knjigom u rukama ili da se oprobate u vodenim sportovima, ima mnogo toga za razonodu. Ako ste ovde sa decom, svakako je tu peščana plaža koja će ih zaposliti. Ako želite više za njih, tu je obližnji vodeni park. Deca i odrasli će biti oduševljeni prskanjem u bazenima i spuštanjem niz tobogane. Ako pak volite da iskusite i istorijski deo mesta, imate sreće, jer antički grad je na nekoliko minuta odavde.

Kušadasi ima izuzetno dobar položaj na Egejskoj obali, što znači da nećete znati na koju plažu pre da odete. Ima ih tačno osam, uključujući i gradsku plažu (nalazi se između marine i luke), Long Beach (18 km dugačka), i Kustur plažu (idiličan predeo, 3 km od centra). Ako želite akciju u vidu vodenih sportova, Ladies Beach (ne samo za dame) je mesto za vas.

.

Kušadasi ima izuzetno dobar položaj na Egejskoj obali, što znači da nećete znati na koju plažu pre da odete.

Kušadasi
From od 1019€
U okviru hotela su pool bar, zatvoreni bazen, otvoreni bazeni za odrasle i decu, spa centar, fitnes centar, mini klub za decu, animacije. Uz doplatu su: ceđeni sokovi, room service, masaže i drugi tretmani u okviru spa centra, doktor, disko klub, telefon i slično. Korišćenje usluge WIFI je besplatno. Hotelska usluga je All Inclusive, samoposluživanje-izbor više jela po principu otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, užine, ručak, večeru, dijetalni i dečiji meni.
10
Kušadasi
3
Kušadasi
From od 781€
Hotel Batihan Beach Resort 4* udaljen je oko 7 km od centra Kušadasija, a nalazi se na čuvenoj peščanoj plaži Long Beach, na privatnom delu.
10
Kušadasi
3
Kušadasi
From od 1318€
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, ručak, užine i večera,  po principu samoposluživanja, izbor više jela (švedski sto), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa, čaj i sladoled u određeno doba dana. Dodatno se plaćaju sva uvozna alkoholna i flaširana pića, ceđeni sokovi,  A La Carte restorani (besplatno jednom u toku boravka), kokteli i sve ostalo van koncepta.
10
Kušadasi
3
Kušadasi
From od 520€
Hotel Derici 4* se nalazi u centru Kušadasija, na obali. Od gradske, peščano-šljunkovite plaže udaljen je oko 100 m. Ležaljke, suncobrani za plažu se plaćaju. Od Ladies Beach plaže udaljen je oko 3 km.
10
Kušadasi
3
Kušadasi
From od 633€
Hotel Arora se nalazi u neposrednoj blizini turističkih atrakcija. Od centra grada Kušadasija je udaljena oko 6 km.
10
Kušadasi
3
Površina oblasti:
224.60 km2
Broj stanovnika:
130,835
Podeli na mrežama