Kumburgaz

Kumburgaz kao letovalište u Turskoj u povoju sa prelepom peščanom plažom i čistim, plavim morem sve više mami turiste zbog svoje blizine Istanbulu i mogućnosti da se jedno letovanje pretvori u svojevrsnu turističku avanturu.
1_jfZTZluGjpq2BfHNF1lONw
Kumburgaz

Kumburgaz kao letovalište u Turskoj u povoju sa prelepom peščanom plažom i čistim, plavim  morem  sve više mami turiste zbog svoje blizine Istanbulu i mogućnosti da se jedno letovanje pretvori u svojevrsnu turističku avanturu. Posebno treba spomenuti  klimu koja je mnogo prijatnija nego u  prenatrpanom megapolisu kao što je Istanbul pa nije ni čudo što ovde hrle i sami Turci. U tom smislu Kumburgaz bi tako mogao biti nazvan turskom verzijom “vikend” naselja zbog blizine Istanbula, međutim velika ponuda hotela govori protiv ove činjenice i daje mu epitet pravog Turskog letovališta. Inače, na Mramornom moru ima mnogo takvih naselja pogotovo na periferiji Istanbula i neka toliko odišu bogatstvom i predstavljaju oličje jedne silovite i bogate države, kakva je Tuska.

.

Posebno treba spomenuti  klimu koja je mnogo prijatnija nego u  prenatrpanom megapolisu kao što je Istanbul pa nije ni čudo što ovde hrle i sami Turci.

Sorry! There are no tours matching your search.

Try changing your search filters.

Površina oblasti:
5,196 km²
Broj stanovnika:
22,387
Administrativni centar:
Istanbul
Podeli na mrežama