Pefkohori

Home // Destinacija // Pefkohori

Dobrodošli u Pefkohori

Kasandra, najzapadnije poluostrvo Halkidikija, oduševljava svojim šarmom, prostranim borovim šumama, tradicionalnim selima i spektakularnim zalascima sunca. Ovaj raj na zemlji nudi prelepe plaže, bogat kulturno-istorijski sadržaj, kao i brojne mogućnosti za aktivnosti i zabavu.

Kasandra apartmani garantuju udobnost i luksuz, pružajući nezaboravan pogled na obalu i brojne plaže. Uživajte u netaknutoj prirodi, posetite Afitos, prelepo selo sa ortodoksnim crkvama i kamenim kućama, i doživite jedinstvene festivale poput ,,Kasandra“ u Siviriju ili Sani festivala.

Sportski duh možete ispoljiti na plivačkom takmičenju u julu, dok se naporan dan može završiti opuštanjem u termalnoj banji Agia Paraskevi, sa pogledom na more. Kasandra apartmani 2024. pružaju elegantan smeštaj sa modernim sadržajem u letovalištima Polihrono, Hanioti i Pefkohori, gde čisto more omogućava posmatranje bogatog morskog sveta tokom plivanja.

Pefkohori, poznat po svojim prirodnim lepotama i prelepim plažama, doista predstavlja mali raj na zemlji.

Ovo slikovito mesto je oaza mira, gde se ušuškano između mirisnih borovih šuma i maslinjaka gde se možete prepustiti potpunom opuštanju.

Što se tiče sadržaja, Pefkohori ima sve što ti je potrebno za bezbrižan odmor. Od udobnih hotela i vila do turističkih i rent-a-car agencija, supermarketa, ekskluzivnih radnji, zlatara, pekara, poslastičarnica, ambulante, apoteke pa čak i pošte – sve je na dohvat ruke.

Na samoj plaži imaš mogućnost iznajmljivanja udobnih ležaljki i suncobrana, kao i opreme za različite vodene sportove. Uživajtw u blistavom suncu, osvežavajućem moru i sveobuhvatnom iskustvu koje Pefkohori pruža.

Pefkohori – Leto 2024

Mapa

Fotografije mesta