Leptokaria

Home // Destinacija // Leptokaria

Dobrodošli u Leptokariju

Nalazeći se na najlepšem delu obale u podnožju Olimpa, Leptokarija je pravo malo rajsko mesto, udaljeno 90 kilometara jugozapadno od Soluna duž novog autoputa za Atinu. Ovo prijatno mesto pruža odlične uslove za godišnji odmor svim generacijama posetilaca.

Plaža Leptokarije je široka, peščano – šljunkovita, izuzetno uređena i savršena za plivanje i relaksaciju. Uz obalu se proteže šetalište, a nova trgovačka – pešačka zona i stoletni park dodaju poseban šarm ovom ambijentu, obogaćenom brojnim tavernama, barovima, kafićima, prodavnicama i marketima. Porodice sa decom i stariji posetioci posebno uživaju u sadržajima koje Leptokarija nudi, uključujući zabavne parkove i igraonice.

Uz obalu se proteže šetalište, a nova trgovačka-pešačka zona i stoletni park dodaju poseban šarm ovom ambijentu, obogaćenom brojnim tavernama, barovima, kafićima, prodavnicama i marketima. Porodice sa decom i stariji posetioci posebno uživaju u sadržajima koje Leptokarija nudi, uključujući zabavne parkove i igraonice.

Leptokarija je savršen izbor za prvi putovanje u Grčku. Pristupačne cene, jedinstvena klima zahvaljujući Olimpu, i spoj morske i planinske vazdušne struje daju Leptokariji epitet vazdušne banje. Ovo mesto privlači porodice, starije posetioce i mlade, pružajući bogat sadržaj i nezaboravno iskustvo.

Letovanje 2024 Leptokarija

Mapa

Fotografije mesta