Xenios Dolphin Beach 3* – Possidi

Home // Xenios Dolphin Beach 3* – Possidi

Opis hotela: Xenios Dolphin Beach 3* pogodan za porodično letovanje sa malom decom u mirnom okruženju, gde se zanimacije mogu pronaći na peščanim plažama posutim kamenčićima, u okolim šumarcima i selu ili sportovima na vodi.

Sadržaj hotela: suncobrani i ležaljke, rent-a-car, doktor na poziv, parking, sef, bazen, restoran gde se mogu dobitli stolice za bebe, a la carte restoran, bar, WiFI na javnim površinama (neke usluge mogu biti uz doplatu).

Lokacija: Hotel je od uske i dugačke plaže odvojen samo ulicom.

Hotelska usluga: Glavni restoran hotela služi doručak u vidu šveskog stola od 7:00 to 10.15, uz dodatnu mogućnost zakazivanja ranog doručka na upit (ne može se garantovari), dok ručak i večera nude raznovrsna grčka i mediteranska jela. Bar je dosutupan gositma tokom dana, sa selekcijom pića i užine. Besplatne ležaljke i suncobrane na bazenu i plaži.

Smeštajne jedinice: Gosti se mogu smestiti u tri razližite vrste prostranih, jednostavnih smeštajnih jedinica koje su opremljene TV-on sa satelitksim kanalima, centralizovanom klimom, dodtnim ležajem (na upit), tušem, toaletom, fenom za kosu i opremljenom terasom.

Dvokrevetne sobe (Double room) su veličine 20 m2 i namenje boravku do 3 odrasle osobe, ipak najudobnije za boravak parova.

Superior sobe (Superior room) su veličine 23 m2 i komotno mogu da smeste do 4 osobe i pogodne su za putnike koji ma je važan komfor.

Porodične sobe (Famly room) su veličine 31 m2, svetle su i prostrane kako bi mogle da prime do 5 osoba. Imaju jedan krevet za dve osobe i dva odvojena kreveta za jednu osobu.

Usluga: AllInclusive –  definisana prema standardima hotela, koja uključuje obroke, izabrane koktele, alkoholna i bezalkoholna pića, temaske večeri jednom u toku nedelje, osveženja i kafu, sladoled tokom večere.

1. dan
Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 15:00h).
2. dan– pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu ishrane u sklopu objekta. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h. Povratak sa destinacije.

ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJI MINIMUM ZA REALIZACIJU.
POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.
U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.
KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Organizator ovog putovanja je T. A. Alta Marea doo, Beograd licenca A OTP br 27/2022 od 15.03.2022, Web sajt https://altamarea.rs/, kao i Opšti Uslovi Putovanja Alta Marea -sastavni deo ovog cenovnika

RASPOLOŽIVOST HOTELA I CENE JE NA UPIT

CENA UKLJUČUJE:

 • Rezervisane i potvrđene usluge u izabranoj smeštajnoj jedinici
 • Korišćenje hotelskih sadržaja prema opisu
 • Uslugu rezervacije
 • Organizaciju putovanja

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Boravišne takse na destinaciji: za hotele kategorizacije 1*i 2* taksa iznosi 1.5€ dnevno po sobi, za hotele kategorizacije 3* iznosi 3€ dnevno po sobi, za hotele kategorizacije 4* iznosi 7€ dnevno po sobi i za hotele kategorizacije 5* iznosi 10€ dnevno po sobi.
 •  Zdravstveno putno osiguranje

Popunite online rezervaciju

  Vaše ime (obavezno)

  Zanima Vas

  Vaš e-mail (obavezno)

  Vila

  Kontakt telefon

  Datum polaska

  • GRADSKI HOTEL
  • BLIZU PLAŽE