Porto Carras Meliton Hotel 5* – Neos Marmaras

Home // Porto Carras Meliton Hotel 5* – Neos Marmaras

Lokacija: Ovaj luksuzan hotel nalazi se na poluostrvu Sitonija. Hotel izlazi na privatnu peščanu plažu. Idalan izbor je za sve one koji žele da uživaju u potpunom luksuzu i preporuka je za sve tipove gostiju. Peščana plaža pri hotelu dugačka je oko 9km. Ležaljke i suncobrani na plaži su bespaltni. Peškiri za plažu mogu da se uzmu uz depozit.

Sadržaj: U svom sastavu hotel ima: 6 barova, 6 restorana, 2 spoljna bazena, 2 unutrašnja bazena (samo za odrasle), uslugu čuvanja dece (na upit), biblioteku na plaži, rentiranja bicikla, butik i prodavnice, rent a car usluge, menjačnicu, doktora (na poziv), hemijsko čišćenje i pranje veša, igralište za decu, krevet za bebu (besplatno na upit), besplatan parking na otvorenom, bespalata WI FI, centar za igru, teretanu i fitnes centar, frizerski salon, prodavnicu nakita, dečji bazen, mini market, VIP plaž i VIP restoran, recepcija 24h, room servis 24h, nautički klub, bazeni sa morskom vodom, poštanske usluge, spa centar. Zatvoreni bazen sa morskom vodom (samo za odrasle), bazen za talasoterapiju, bazen sa visokim sadržajem soli, sauna, hamam, tuševi, 2 fitnes centra Cybex sa pogledom na mol, 27 kabineta i spa apartmana za VIP goste, gde se vrše razne masaže i procedure kozmetičkom linijom Elemis, u toploj morskoj vodi održavaju se časovi kineziterapije i hidrokineziterapije, soba za opuštanje, salon za manikir i pedikir i frizerski salon. Ulaz u teretanu je dozvoljen za osobe starije od 16 godina.), pristanište (Najveća privatna luka u severnoj Grčkoj, svake godine se dodeljuje Plava zastavica. Predviđena je za 315 jahti, a dubina od 5,5 m omogućava pristup za jahte do 55 metara. Na keju: 296 utičnica ( 220-380 volti ),postrojenja za dopunu vode, telefon i tv priključak, više od 40 lampiona, pojasevi za spasavanje, zaštita od požara, tuševi, vešeraj, radionica za popravku brodova, kao i restorani i prodavnice),sala za konferenciju (konferencijska sala „Olympic Hall“ za 2200 osoba; 8 konferencijskih sala za 50-290 osoba; sala za bankete do 270 mesta; 2 sale za seminare (sa 30 mesta), soba sa dnevnim svetlom do 20 mesta.), vodeni tobogani.

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 479 soba. Depozit po dolasku u hotel! U sobama: klima uređaj (sa individualnim upravljanjem), grejanje, mini-bar (uz doplatu na licu mesta), direktna telefonska linija, govorna pošta, SAT TV l, plazma TV, radio, Pay TV (u svim apartmanima), sef, Wi-Fi internet, kupatilo od mermera (kada), kada sa hidromasažerima (u nekim sobama), ogledalo za šminkanje i brijanje, fen za kosu, set za kupatilo, detektori dima, zvučna izolacija, namešten balkon, pogled na more/golf teren.

Usluga: All Inclusive i polupansion.

1. dan
Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 15:00h).
2. dan– pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu ishrane u sklopu objekta. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h. Povratak sa destinacije.

ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJI MINIMUM ZA REALIZACIJU.
POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.
U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.
KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Organizator ovog putovanja je T. A. Alta Marea doo, Beograd licenca A OTP br 27/2022 od 15.03.2022, Web sajt https://altamarea.rs/, kao i Opšti Uslovi Putovanja Alta Marea -sastavni deo ovog cenovnika

 

RASPOLOŽIVOST HOTELA I CENE JE NA UPIT

CENA UKLJUČUJE:

 • Rezervisane i potvrđene usluge u izabranoj smeštajnoj jedinici
 • Korišćenje hotelskih sadržaja prema opisu
 • Uslugu rezervacije
 • Organizaciju putovanja

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Boravišne takse na destinaciji: za hotele kategorizacije 1*i 2* taksa iznosi 1.5€ dnevno po sobi, za hotele kategorizacije 3* iznosi 3€ dnevno po sobi, za hotele kategorizacije 4* iznosi 7€ dnevno po sobi i za hotele kategorizacije 5* iznosi 10€ dnevno po sobi.
 •  Zdravstveno putno osiguranje

Popunite online rezervaciju

  Vaše ime (obavezno)

  Zanima Vas

  Vaš e-mail (obavezno)

  Vila

  Kontakt telefon

  Datum polaska

  • ODLIČAN PORODIČAN HOTEL
  • ODMOR ZAGARANTOVAN