Paris

Home // Paris

Pariz je grad prestiža, grad visoke mode, kvalitetne hrane, ukusnih vina, neverovatnih slastičarnica, zadivljujuće arhitekture i visoke umetnosti. Glavni grad Francuske je jedan od arhitektonski bogatih gradova. Veličanstvene građevine svedoče o bogatoj istoriji i proširile su se kroz staru gradsku jezgru, gdje su povezane širokim pariškim bulevarima. Iza njih, možemo se pretvoriti u uske i krivudave ulice, pune iznenađenja, koja nisu ni u najsavršenijim vodičima. Za milenijum, jedan turista ne može odoljeti da putuje u jednu od najlepših europskih metropola. Grad se već vekovima smatra najromantičnijim na svetu. Pariz će vas očarati i vratiti se u vaše sklonište sa zadovoljstvom.

1.DAN BEOGRAD – NOVI SAD

Polazak grupe sa Sava centra (savska strana) u 18:00h, sastanak putnika u 17:30h. Noćna vožnja preko Mađarske i Austrije sa kraćim usputnim zadržavanjima.

2.DAN MINHEN

Dolazak u Minhen u prepodnevnim časovima. Po dolasku razgledanje grada koji je vekovima bio prestonica bavarskih kraljeva: Nacionalne opere i pozorišta, galerija nove i stare Pinakoteke, glavni trg Marienplac sa starom i novom zgradom opštine i čuvenim Glokenšpilom (sat), pijaca Viktualienmarkt… Preporučujemo vam da probate čuveni bavarski specijalitet – kobasice i pivo i posetite poznatu pivnicu HB. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.DAN MINHEN

Doručak. Napuštanje hotelskih soba. Slobodno vreme do nastavka putovanja ka Parizu. Noćna vožnja.

4.DAN PARIZ

Dolazak u Pariz u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje prestonice Francuske: Arc de Triomphe, Les Champs Elysees, Place  Trocadero, Eiffel tour, Hotel des Invalides, Assemblee nationale, Pantenon, Place du Concorde, Opera, Louvr, Notre Dame. Smeštaj u hotel oko 15h. Slobodno vreme za odmor. U predvečernjim časovima fakultativni izlet“upoznajmo Pariz” kako bi se  upoznali sa  najznačajnijim lokalitetima i tajnovitim ulicama Pariza uz preporuku našeg vodiča gde ručati ili večerati  u Latinskoj Četvrti, šopingovati u La Rue Rivoli. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

5.DAN PARIZ – VERSAJ I KRSTARENJE SENOM (fakultativno)

Doručak. Mogućnost fakultativne posete Versaju, rezidenciji  francuskih kraljeva koja je bila uzor mnogim palatama širom sveta. Obilazak palate i uživanje u versajskim vrtovima koje je uredio čuveni kralj Luj XIV. Povratak u Pariz , slobodno vreme ili fakultativni odlazak na Monmartr, umetničku i boemsku četvrt  gde ćemo u šetnji posetiti baziliku Sacre Coeur i napraviti pauzu na  Place du Tertre gde su inspiraciju nalazili slavni umetnici poput Pikasa, Dalija, Henrija Milera…Imaćete priliku da se upoznate sa pariskim metroom  koji savršeno funkcionišu. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

6.DAN PARIZ – REMS – MONMARTR (fakultativno)

Doručak. Slobodno vreme u Parizu, ili mogućnost fakultativnog izleta u Rems, grad u oblasti Champagne-Ardenne u kome su se krunisali kraljevi Francuske u katedrali Notre dam de Reims. Grad burne istorije, grad šampanjca u kome se nalazi  i „ Celliers Ruinart“ – prva kuća šampanjca otvorena davne 1729.godine. Uživaćemo u vinarijama i u parku Šampanjca koji će vas fascinirati.

Po dolasku obilazak Remsa. Slobodno  vreme do povratka u Pariz u poslepodnevnim casovima. U predvečernjim časovima  fakultativni obilazak Monmartra, umetničke i boemske četvrti  gde ćemo u šetnji obići baziliku Sacre Coeur i napraviti pauzu na  Place du Tertre gde su inspiraciju nalazili slavni umetnici poput Pikasa, Dalija, Henrija Milera i spustiti se do čuvenog Moulin Rouga. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

7.DAN PARIZ – DIZNILEND (fakultativno)

Doručak. Napuštanje hotelskih soba. Slobodno vreme ili celodnevna fakultativna poseta Disneyland-u udaljenom od Pariza 30 km, gde ćete se za trenutak vratiti u detinjstvo i uživati u društvu Diznijevih junaka kao i oprobati svoju smelost na mnogobrojnim atrakcijama ovog bajkovitog parka.  Nastavak putovanja ka Beču u kasnim večernjim časovima. Noćna vožnja.

8.DAN BEČ

Dolazak u Beč u podnevnim časovima. Opciona šetnja sa vodičem: Hofburg, Kertner Strase, Trg Marije Terezije. Slobodno vreme (oko 9h) za uzivanje u austrijskoj prestonici do polaska za Srbiju koji je planiran u večernjim časovima.

 9.DAN NOVI SAD – BEOGRAD

Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima. Kraj putovanja!

Aranžman je radjen na bazi minimum 65 prijavljenih putnika

PREMA ZAKONU O TURIZMU ORGANIZATOR PUTOVANJA IMA PROPISANU POLISU OSIGURANJA BROJ 470000057652 OD 01.10.2023. GODINE – ROK VAŽENJA 01.10.2024. GODINE, POLISA TRIGLAV OSIGURANJE A.D.O, U VISINI OD 50.000 EVRA ZA SLUČAJ INSOLVENTNOSTI ORGANIZATORA PUTOVANJA I ZA SLUČAJ NAKNADE ŠTETE KOJA SE PROUZROKUJE PUTNIKU NEISPUNJENJEM, DELIMIČNIM ISPUNJENJEM ILI NEUREDNIM ISPUNJENJEM OBAVEZA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJE SU ODREĐENE OPŠTIM USLOVIMA I PROGRAMOM PUTOVANJA

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA
LICENCA OTP 94/2021 KATEGORIJA A

Cenovnik broj 2 od 20.02.2024.

TERMIN PUTOVANJA HOTEL PROMO CENA
26.04.2024. – 04.05.2024. Hotel 3* 349 €

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja (klima, TV, DVD ,audio oprema.
 • Smeštaj na bazi 1 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Minhenu u 1/2 sobama, 3 noćenja sa doručkom u hotelu B&B Port la Villette 3* u Parizu u 1/2 sobama
 • Obilaske prema programu Minhen/Panoramsko razgledanje Pariza/Beč
 • Usluga predstavnika agencije/lokalnog vodiča na srpskom jeziku,
 • Troškove realizacije programa

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Individualne troškove putnika.
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Boravišnu taksu u Parizu za hotel 3* 4.9 € po osobi, po danu
 • Boravišnu taksu u Minhenu (u trenutku objavljivanja programa uvedena)
 • Karte za metro (osim tamo gde su predviđene programom)
 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte (osim ulaznica koje su predviđene fakultativnim obilascima)
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu koja iznosi 50% od cene aranžmana

Fakultativni izleti:

 • Poseta Monmartru  15 €/deca do 12 god 5€ (u cenu uključena metro karta u odlasku i obilazak Monmartra)
 • Poseta Versaju 55€ (u cenu je uključeno: ulaznica u palatu, rezervacija, lokalni vodič, prevoz), deca do 18.god.- 25€ (u cenu nije uključena ulaznica za vrtove) – (prijava u agenciji)
 • Krstarenje Senom 20€ /deca do 12 god. 10€
 • Rems 30€ /deca do 12 god 15€
 • Diznilend* 110 € plus 15€ prevoz/deca do 12 god – 90e plus 15€ prevoz (plaća se u agenciji do 20 dana pre polaska) CENA ZA ULAZNICU JE PODLOŽNA PROMENI
 • Šetnja „upoznajmo Pariz“ 20 €/deca 10€ (u cenu uključene: usluga lokalnog vodiča)
 • Cena paketa izleta (ne uključuje Diznilend) sa popustom 120€

 NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta.

MINHEN: Das Bento Inn München Messe 3*  bento-inn-munchen.com  Objekat Bento Inn Munich raspolaže fitness centrom, privatnim parkingom, zajedničkim salonom i terasom. Smešten je u Minhenu, na 2,7 km od Kongresnog centra ICM-Internationales. Nalazi se na 8 km od Bavarskog nacionalnog muzeja i 9 km od Bavarske državne opere i Minhenske kraljevske pivnice. Nudi  zajedničku kuhinju i recepciju koja radi non-stop. Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu. Sobe su 1/2 i 1/2+1 opremljene flat-screen TV-om.  Svaka soba ima sopstveno kupatilo, fen za kosu i posteljinu. U objektu Bento Inn Munich se svakog jutra služe doručak na bazi švedskog stola i kontinentalni doručak.

PARIZ: Hotel Paris Porte de la Villette 2* se nalazi  na 1,4 km od Grada umetnosti i nauke i zgrade Pariske filharmonije. Objekat ima besplatan ViFi. Sve zvučno izolovane sobe imaju TV sa ravnim ekranom sa kablovskim kanalima, grejanje i klima uređaj. Takođe imaju sopstveno kupatilo sa tušem.

Kontinentalni doručak se služi svakog jutra u hotelu Hotel Paris Porte de la Villette B&B.

Objekat ima 24-časovnu recepciju i automate.

U blizini hotela se nalazi stanica metroa  Porte de la Villette. Doručak je na bazi švedskog stola/kontinentalni.

Popunite online rezervaciju

  Vaše ime (obavezno)

  Zanima Vas

  Vaš e-mail (obavezno)

  Vila

  Kontakt telefon

  Datum polaska

  • PARIS-MINHEN-BEČ
  • 26.04.2024. - 04.05.2024.