Hotel Village Mare 5* – Metamorfozis

Home // Hotel Village Mare 5* – Metamorfozis

Lokacija: Hotel Village Mare se nalazi na poluostrvu Sitonija, oko 2 km od mesta Metamorfosi, u prelepom vrtu i maslinjacima. Od plaže je udaljen oko 50-80 metara.

Plaža: Na nekih 80 metara od hotela nalazi se predivna peščana plaža. Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju oko 3 eur po setu po danu.
Smeštaj: Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen za kosu, klima uređaj, telefon, SAT TV, frižider, balkon ili terasu.

Standardne sobe Standardne sobe su površine oko 21 m² i mogu primiti 2 – 3 osobe. Imaju jedan francuski krevet i sofu/kauč ili krevet na razvlačenje, garderober, klimu,telefon, mini frižider, balkon, satelitsku TV,sef (uz doplatu), internet koji je besplatan, kupatilo sa tušem i fenom za kosu.

Apartmani A i B – namenjeni za 2 – 5 osoba i sastoje se od spavaće sobe i dnevnog boravka koji nisu odvojeni vratima. Apartman tip A – veličine oko 32-35m2, predvidjeni za smeštaj do 4 osobe. Sastoje se od spavaće sobe sa francuskim krevetom, dnevnog dela u kojem su dve sofe, garderober, klima, mini frižider, kuvalo za vodu, satelitska TV, sef (uz dopaltu), kupatilo sa tušem i fenom za kosu.Apartmani imaju balkon ili terasu.
Apartman tip B – veličine oko 42-45m2, predvidjeni za smeštaj do 5 osoba. Sastoje se od spavaće sobe sa francuskim krevetom, spavaćeg dela u kojem su dvas ingle kreveta, garderober, klima, mini frižider, kuvalo za vodu, satelitska TV, sef (uz dopaltu), kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Ovi apartmani imaju mini rešo kuhinju i terasu.

Mezonete tip A i B su  na dva nivoa i namenjene su za 2 – 4 osobe. Isto su opremljeni kao i standard sobe i apartmani. Postoje dva tipa mezoneta.
Mezoneta u prizemlju (Maisonnettes ground floor) i Mezonete na prvom spratu sa balkonom (Maisonnettes first floor with balcony), veličina izmedju 22-24m2. Mezonete su na dva nivoa. U donjem delu je soba koja se sastoji od dnevnog dela u kojem je kauč, garderober, kreveti na sprat ili dva single kreveta, klima, mini frižider, satelitska TV, sef (uz doplatu), besplatan internet, kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Na gornjem nivou (veličine oko 12m2) je jedan francuski krevet pored kog su noćni stočići, garderober sa ogledalom, WC (dodatni WC nije us svim mezonetama).

Sadržaj hotela: recepcija, restoran, bar, bar na bazenu, 2 bazena, bazen za decu, ležaljke i suncobrani pored bazena, mini market, igralište za decu i mini klub, stoni tenis, bilijar, parking, odbojka na plaži.

Usluga all inclusive (sve uključeno prema politici hotela).

1. dan
Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 15:00h).
2. dan– pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu ishrane u sklopu objekta. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h. Povratak sa destinacije.

ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJI MINIMUM ZA REALIZACIJU.
POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.
U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.
KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Organizator ovog putovanja je T. A. Alta Marea doo, Beograd licenca A OTP br 27/2022 od 15.03.2022, Web sajt https://altamarea.rs/, kao i Opšti Uslovi Putovanja Alta Marea -sastavni deo ovog cenovnika

 

RASPOLOŽIVOST HOTELA I CENE JE NA UPIT

CENA UKLJUČUJE:

 • Rezervisane i potvrđene usluge u izabranoj smeštajnoj jedinici
 • Korišćenje hotelskih sadržaja prema opisu
 • Uslugu rezervacije
 • Organizaciju putovanja

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Boravišne takse na destinaciji: za hotele kategorizacije 1*i 2* taksa iznosi 1.5€ dnevno po sobi, za hotele kategorizacije 3* iznosi 3€ dnevno po sobi, za hotele kategorizacije 4* iznosi 7€ dnevno po sobi i za hotele kategorizacije 5* iznosi 10€ dnevno po sobi.
 •  Zdravstveno putno osiguranje

Popunite online rezervaciju

  Vaše ime (obavezno)

  Zanima Vas

  Vaš e-mail (obavezno)

  Vila

  Kontakt telefon

  Datum polaska

  • ODLIČAN PORODIČAN HOTEL
  • ODLIČAN ODNOS CENE I KVALITETA