Hotel Lesse 4* – Hanioti

Home // Hotel Lesse 4* – Hanioti

Lokacija: Hotel Leasse smešten je na na poluostrvu Kasandra na 800 metara od Haniotija i oko 90km od aerodroma u Solunu.

Sadržaj hotela: Kompleks se sastoji od nekoliko trospratnih zgrada koje su raspoređene po predivnom vrtu. Zbog svoje odlične usluge i gostoljubivih domaćina ovo je jedan od najtraženijih hotela na našem tržištu za sve one koji žele odličan odmor uz povoljne cene. Gostima hotela na raspolaganju su sledeći sadržaji: recepcija koja radi 24h, prodavnica, besplatan parking, besplatan wi fi na javnim površinama hotela, vrt, kompleks tri međusobno povezanih bazena koji imaju i poseban deo za decu, igralište za decu, restoran, bar, bar pored bazena i raznovrsni zabavni sadržaji. Hotel nema lift. Suncobrani i ležaljke us raspoređeni svuda oko bazena i u samom vrtu. Za one koji žele dodatno da se opuste na raspolaganju je sauna i đakuzi (iz doplatu). Preporuka je za pravi porodični odmor.

Plaža: Gradska peščano-šljunkovita plaža nalazi se na oko 150 metara udaljenosti i do nje se dolazi uskim seoskim putem. Ležaljke i suncobrani na plaži dodatno se plaćaju na licu mesta.

Sadržaj i tipovi soba: Hotel raspolaže se oko 88 soba koje su rasporežene u nekoliko odvojenih zgrada. Svaka soba u svom sastavu ima klimu, satelitsku TV, sef (uz doplatu), mini bar(na upit),čajnu kuhinju (nemaju sve sobe), kupatilo sa fenom za kosu i balkon.

– Standard Double Room – veličine je oko 30-35m2m i u njoj je jedan francuski krevet ili dva odvojena kreveta i dodatno kauč ili sofa na razvlačenje.

– Junior Suite – veličine je oko 40-45m2, sastoje se od jedne spavaće sobe i dnevnog boravka. U sklopu sobe je francuski krevet ili dva odvojena kreveta i dodatno kauč ili sofa na razvlačenje.

– Suite Family – veličine je oko 60m2, sastoje se od dve spavaće sobe od kojih je svaka odvojena vratima i od dnevnog boravka u kojim je i čajna kuhinja. Jedna soba ima francuski krevet a druga dva odvojena kreveta.

Usluga: Noćenje sa doručkom / Polupansion

1. dan
Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 15:00h).
2. dan– pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu ishrane u sklopu objekta. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h. Povratak sa destinacije.

ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJI MINIMUM ZA REALIZACIJU.
POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.
U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.
KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Organizator ovog putovanja je T. A. Alta Marea doo, Beograd licenca A OTP br 27/2022 od 15.03.2022, Web sajt https://altamarea.rs/, kao i Opšti Uslovi Putovanja Alta Marea -sastavni deo ovog cenovnika

RASPOLOŽIVOST HOTELA I CENE JE NA UPIT

CENA UKLJUČUJE:

 • Rezervisane i potvrđene usluge u izabranoj smeštajnoj jedinici
 • Korišćenje hotelskih sadržaja prema opisu
 • Uslugu rezervacije
 • Organizaciju putovanja

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Boravišne takse na destinaciji: za hotele kategorizacije 1*i 2* taksa iznosi 1.5€ dnevno po sobi, za hotele kategorizacije 3* iznosi 3€ dnevno po sobi, za hotele kategorizacije 4* iznosi 7€ dnevno po sobi i za hotele kategorizacije 5* iznosi 10€ dnevno po sobi.
 •  Zdravstveno putno osiguranje

[

Popunite online rezervaciju

  Vaše ime (obavezno)

  Zanima Vas

  Vaš e-mail (obavezno)

  Vila

  Kontakt telefon

  Datum polaska

  • GRADSKI HOTEL
  • BLIZU PLAŽE