Grecotel Astir Alexandropolis Hotel 5*

Home // Grecotel Astir Alexandropolis Hotel 5*

Lokacija: Hotelski kompleks se nalazi na ulazu u Aleksandropolis. Ispred ulaza u hotel započinje gradska promenade koja gostima pruža mogućnost da, za samo nekoliko stotina metara prijatne šetnje uz more, stignu do gradske luke, glavne trgovačke ulice, taverni, kafića, svetionika i ostalih atrakcija ovog lepog grada.

Plaža: Kompleks je smešten direktno na peščanoj plaži, u okruženju zelenih borova. Ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži su besplatni za goste hotela. Mogućnost iznajmljivanja peškira za plažu (uz depozit).

Hotelski sadržaji: Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, a la carte restoran, tavern, dva otvorena bazena, bazen za decu, bar kod bazena, zatvoreni bazen, fitness centar, hamam, sauna, privatni parking, WI FI interne u javnim delovima hotelat, nekoliko barova i restorana, ležaljke i suncobrani oko bazena. Dečiji ručak se servira od 12:00 do 14:00 u pansionskom restoranu bez doplate.

Sobe: Sobe su elegantno opremljene i sadrže kupatilo, fen, sef, mini bar, telefon, SAT TV, bežičnu internet konekciju, klima uređaj i terasu.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion i pun pansion

1. dan Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 15:00h). 2. dan– pretposlednji dan Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Poslednji dan Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu ishrane u sklopu objekta. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h. Povratak sa destinacije.

ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJI MINIMUM ZA REALIZACIJU. POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE. U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa. Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane. KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. Organizator ovog putovanja je T. A. Alta Marea doo, Beograd licenca A OTP br 27/2022 od 15.03.2022, Web sajt https://altamarea.rs/, kao i Opšti Uslovi Putovanja Alta Marea -sastavni deo ovog cenovnika

RASPOLOŽIVOST HOTELA I CENE JE NA UPIT

CENA UKLJUČUJE:

 • Rezervisane i potvrđene usluge u izabranoj smeštajnoj jedinici
 • Korišćenje hotelskih sadržaja prema opisu
 • Uslugu rezervacije
 • Organizaciju putovanja

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Boravišne takse na destinaciji: za hotele kategorizacije 1*i 2* taksa iznosi 1.5€ dnevno po sobi, za hotele kategorizacije 3* iznosi 3€ dnevno po sobi, za hotele kategorizacije 4* iznosi 7€ dnevno po sobi i za hotele kategorizacije 5* iznosi 10€ dnevno po sobi.
 •  Zdravstveno putno osiguranje

Popunite online rezervaciju

  Vaše ime (obavezno)

  Zanima Vas

  Vaš e-mail (obavezno)

  Vila

  Kontakt telefon

  Datum polaska

  • CENA-KVALITET
  • LUKSUZAN HOTEL