Cronwell Platamon Resort 5* -Platamon

Home // Cronwell Platamon Resort 5* -Platamon

Lokacija: Cronwell Platamon Resort – Stariji hotel sebe naziva grčkim biserom za porodični odmor, shodno naporima koji ulaže u stvaranje atmosfere „kao kod kuće“. Odličan je izbor za letovanje sa malom decom, koja mogu da uživaju u porodičnim danima („Family Days“) – učešćem u kulinarksim i sportskim aktivnostima.

Hotel se nalazi između Platamona i Nei Porija, na pešačkoj udaljenosti od oba mesta, oko 1,5 km od Platamona i oko 2 km od Nei Poria, a nedaleko je i srednjevekovni zamak koji se može obići kolima. Izlazi na opremljenu peščanu plažu, a pored kupanja u moru nudi bazene sa toboganima u okviru Splash parka, koji obuhvata 3 bazena i oko 40 vrsta atrakcija.

Gostima su na raspolaganju transfer do i sa aerodroma, stolice za bebe u restoranu, bar, teren za košarku, bar na plaži, suncobrani i ležaljke na plaži, peškiri za plažu, ture brodićima, iznajmljivanje automobila i motora, doktor na poziv, teren za fudbal 5×5, igraonica, suvenirnica, unutrašnji bazen, usluge vešeraja, masaže, mini club, mini market, spoljašnje igralište, prostor za parking, bar na bazenu, snack bar na bazenu, suncobrani i ležaljke na bazenu, peškiri za bazen, restoran, room service, sef, TV, sauna, tuševi i kabine, spa, bazeni, stoni tenis, tenis, sportovi na vodi i Wi-Fi. Ove usluge su položne doplati prema politici hotela.

Smeštajne jedinice: Standardne dvokrevetne sobe (Double Standard Rooms) se nalaze u glavnoj zgradi i imaju jednu prostoriju sa bočnim pogledom na more. U njima se nalazi jedan krevet za dve osobe ili dva kreveta za jednu osobu.

Dvokrevetne superior sobe (Superior Double Rooms) su stilski opremljene sobe. Renovirane su 2020. godine i opermljene novim nameštajem, priborom za spremanje kafe i čaja, jednim krevetom za dve osobe i sofom za dve osobe.

Junior suite je komforan tip sobe nemanjen porodicama sa decom. Sastoji se iz dve prostorije sa balkonom koji gleda na more ili ka planilama i nalazi s u glavnoj zgradi.

Suite je tip sobe koji se nalazi u glavnoj zgradi i sastoji se iz dve prostorije. Pogled je bočni na more ili prema planinama. U sobama se nalazi mini kuhinja, krevet za dve osobe, sofa za dve osobe, mikrotalasna i ketler.

Vila je luksuzan tip sobe sa pogledom na baštu. U svakoj je velika spavaća soba sa francuskim krevetom, odvojena dnevna soba sa kaminom, saunom, đakuzijem, tušem, 2 toaleta, električnim ketlerom za čaj, sateliskim TV-om, frižiderom, sefom, fenom i terasom sa namštajem.

Porodični Suite (Family Suite) se nalazi u glavnoj zgradi i ima balkon sa bočnim poglelom na more ili na planine. Sastoji se iz dnevne sobe, spavaće sobe sa krevetom za dve osobe, spavaćim sobom sa krevetima za jednu osobu, mini kuhinje i dva kupatila. Odlična je opicaja za boravak dve porodice ili jedne velike porodice sa decom.

Predsednički apartman (Presidential Suite) se nalazi u glavnoj zgradi, sa pogledom na more i na planinu Olimp. Sastoji se iz tri prostorije i opremljen je spavaćom sobom, sobom sa kupatilom i panoramskim pogledom na planine, dnevnom sobom, sopstvenom terasom na krovu sa stolicama i stolom, mini kuhinjim, mini barom i sefom.

Gosti stariji od 16 godina mogu se opustiti u Wellness i Spa centru hotela (pojedine usluge mogu biti uz doplatu).

Restorani koji su na rasplolaganju posetiocima hotela su Herbarium, koji nudi evropsku kuhinju, na bazi švedskog stola i a la-carte Taverna Saloufes sa kombinacijom evropske i grčke kuhinje, dok su pića dostupna u Lobby Baru, Blue Beach Baru, Baru Saloufes (uz doplatu) i Splash Baru.

Usluga: All Inclusive

1. dan
Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 15:00h).
2. dan– pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu ishrane u sklopu objekta. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h. Povratak sa destinacije.

ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJI MINIMUM ZA REALIZACIJU.
POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.
U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.
KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Organizator ovog putovanja je T. A. Alta Marea doo, Beograd licenca A OTP br 27/2022 od 15.03.2022, Web sajt https://altamarea.rs/, kao i Opšti Uslovi Putovanja Alta Marea -sastavni deo ovog cenovnika

RASPOLOŽIVOST HOTELA I CENE JE NA UPIT

CENA UKLJUČUJE:

 • Rezervisane i potvrđene usluge u izabranoj smeštajnoj jedinici
 • Korišćenje hotelskih sadržaja prema opisu
 • Uslugu rezervacije
 • Organizaciju putovanja

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Boravišne takse na destinaciji: za hotele kategorizacije 1*i 2* taksa iznosi 1.5€ dnevno po sobi, za hotele kategorizacije 3* iznosi 3€ dnevno po sobi, za hotele kategorizacije 4* iznosi 7€ dnevno po sobi i za hotele kategorizacije 5* iznosi 10€ dnevno po sobi.
 •  Zdravstveno putno osiguranje

Popunite online rezervaciju

  Vaše ime (obavezno)

  Zanima Vas

  Vaš e-mail (obavezno)

  Vila

  Kontakt telefon

  Datum polaska

  • PORODIČAN HOTEL
  • BLIZU SOLUNA