Barselona Exclusive Avio

Home // Barselona Exclusive Avio

Barselona, nesumnjivo jedan od najlepših gradova na svetu, bila je domaćin najznajčajnijih događaja poput Olimpijskih igara 1992, Svetskog prvenstva u fudbalu i košarci, najvećih svetskih izložbi i kongresa. Grad je znamenit pre svega po svojoj arhitekturi, kojoj je najznačajnija dela dao Antonio Gaudi. Stanovnici Barselone ponosni su na sugrađanina koji im je podario čudesne građevine: katedrala „Sagrada familia“, kuće Mila i Batlo, park Guelj… pa se Barselona može doživeti kao muzej arhitekture i umetnosti.

1.DAN BEOGRAD – BARSELONA – LLORET DE MAR

Sastanak putnika na medjunarodnom aerodromnu Nikola Tesla Beograd cca 2h pre leta. Poletanje aviona za Barselonu (JU 580) u 06:30h. Dolazak u Barselonu u 09:10h. Po dolasku, transfer do Lloret De Mara, zatim smeštaj u hotel (po mogucnosti pre 14:00h, kada je regularan ulazak). Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili neki od fakultativnih izleta. Večera. Noćenje.

2.DAN LLORET DE MAR  – BARSELONA

Doručak. Fakultativno obilazak Barselone: Korida, hram „Sveta Porodica“ najinteresantnije i najimpresivnije Gaudijevo delo za koje je prognozirao da će se graditi dva veka. Obilazak nastavljamo panoramskim obilaskom Trijumfalne kapije, parka Citadele, trga Katalonije, ulice Passeig de Gracia sa Gaudijevim kućama Batllo i La Pedrera, avenijom Diagonal prolazimo pored stadiona fudbalskog kluba Barselone, čuveni Camp Nou. Obilazak grada završavamo na trgu Kolumbo, zatim za zainteresovane organizujemo fakultatvino Akvarijum, najveći u Evropi. Povratak u Lloret. Večera. Noćenje.

3.DAN LLORET DE MAR  – BARSELONA

Doručak. Fakultativni izlet do Barselone. Pešačka tura i obilazak znamenitosti:

trg Colom (Kolumbov spomenik), ulica Rambla glavna pešaka zona, Placa Catalunya, asseig de Gracia. Smešten u četvrti Ciutat Vella, Gotička četvrt Barselone jedno je od najlepših područja centra i idealno okruženje za mirno uživanje u glavnom gradu Katalonije, uživajući u ostacima njegovog srednjovjekovnog porekla. Pored toga, veliki broj restorana, trgovina i barova održavaju područje živahnim tokom dana. Predlažemo Vam individulani odlazak u muzeje Pikasa, Miroa, voštanih figura, pomorskog muzeja, Nacionalnog muzeja Katalunje, galerije Olimpijade,..a za šoping preporučujemo popularnu i pristupačnu Špansku modnu kuću Zaru, Springfild, Mango ili robnu kuću “El Corte Ingles”.. Povratak u Lloret. Večera. Noćenje.

4.DAN LLORET DE MAR – COSTA BRAVA – FIGUERES

Doručak. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta Costa Brava, Figueres i Muzej Salvadora Dalija. Upoznajte „divlju obalu“ u njenom izvornom obliku… Jedan od relaksirajućih izleta koji će Vas odvesti u jedan od najlepših gradova na obali – TOSSA DE MAR, sa malom srednjovekovnom tvrđavom i mestom odakle potiče najviše pomorskih kapetana koji su pratili Kolumba na njegovom prvom putovanju… Zatim ćemo posetiti jedan od najlepših botaničkih vrtova sa prelepim i ogromnim kaktusima. Nakon toga idemo prema tradicionalnoj BODEGI gde imate priliku da besplatno degustirata najbolja španska vina… Fakultativna poseta gradicu Figuerasu uz obilazak muzeja jednog od najpoznatijih španskih umetnika, gde je izložena fascinantna i neprocenjiva kolekcija i životno delo jednog od najkontraverznijih umetnika i nadrealista 20.veka Salvadora Dalija!!!

5.DAN BARSELONA – BEOGRAD

Doručak i odjava iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma Barselona. Cekiranje na let (JU 585) za Beograd u 20:40h. Dolazak u Beograd 23:10h. Kraj programa.

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA: LICENCA OTP 124/2021, kategorija A.

ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI u agenciji. Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja organizatora.

TERMIN PUTOVANJA HOTEL PROMO CENA
21.5.2024 – 25.5.2024

Don Juan 4* 1/2 HB

499 €

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Avio prevoz sa uključenim svim taksama na relaciji Beograd – Barselona – Beograd
 • Kompletnu organizaciju uz vodiča na destinaciji
 • Transfere na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom
 • Smeštaj u LLORET DE MARU u hotelu DON JUAN 4* na bazi 4 polupansiona u 1/2 ili 1/2 +1 (treći krevet pomoćni)
 • Administrativne troškove obrade rezervacije (20€)

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Putničko zdravstveno osiguranje: 10 €
 • Fakultativne izlete i ulaznice za muzeje i diskoteke
 • Obavezna gradska taksa za region Katalonije (od 01.11.2012) – u hotelima sa 1*, 2* i 3* – 0,66 € po noći / po osobi, 4 *, 5 * – 1,32 € – plaća se na recepciji hotela

 NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici

Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata

U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, tako da ne mora biti standardnih dimenzija.

Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)

Popunite online rezervaciju

  Vaše ime (obavezno)

  Zanima Vas

  Vaš e-mail (obavezno)

  Vila

  Kontakt telefon

  Datum polaska

  • Barselona Exclusive Avio
  • 21.5.2024 - 25.5.2024 |