Alexandros Palace Hotel and suites 5* – Ouranopolis

Home // Alexandros Palace Hotel and suites 5* – Ouranopolis

Lokacija: Udaljen 6 km od Uranopolisa nalazi se ovaj izuzetno lep, pre svega porodičan hotel. Osim što je podređen porodicama, ovaj hotel nosi oznaku “pet friendly” te sa zadovoljstvom prima putnike koji rado putuju sa svojim ljubimcima. Sastoji se od nekoliko manjih objekata sa smeštajnim jedinicama, od kojih većina ima pogled na more i ostrvo Amuliani.  Hotel ima sopstvenu plažu, na oko 150-300m od hotela (podzemni prolaz).

Plaža: Hotel se nalazi na 200 m od plaže do koje se stiže podzemnim prolazom. Ležaljke na plaži se dobijaju gratis uz konzumaciju pića.

Sadržaj: Gostima su na raspolaganju recepcija, glavni restoran, a la carte restoran, 2 bara unutar hotela, bar na plaži i bar pored bazena,  bazen, dečiji bazen, zatvoreni bazen (doplata), besplatne ležaljke i suncobrani pored bazena, SPA centar (hamam, đakuzi, sauna, masaža uz doplatu), Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama (besplatno) u sobama (uz doplatu), mini market, sef (na recepciji uz doplatu), igralište za decu, mini klub, stoni tenis, košarka, tenis, bilijar, odbojka na pesku, fitnes klub, teretana, mini disko, parking. Peškiri za plažu se mogu dobiti uz doplatu 5 evra po putniku za sve vreme boravka.

Smeštaj: Sve sobe sadrže kupatilo, klima uređaj, telefon, SAT TV, fen, minibar i sef (uz doplatu)

Usluga: Polupansion

1. dan
Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 15:00h).
2. dan– pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu ishrane u sklopu objekta. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h. Povratak sa destinacije.

ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJI MINIMUM ZA REALIZACIJU.
POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.
U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.
KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Organizator ovog putovanja je T. A. Alta Marea doo, Beograd licenca A OTP br 27/2022 od 15.03.2022, Web sajt https://altamarea.rs/, kao i Opšti Uslovi Putovanja Alta Marea -sastavni deo ovog cenovnika

RASPOLOŽIVOST HOTELA I CENE JE NA UPIT

CENA UKLJUČUJE:

 • Rezervisane i potvrđene usluge u izabranoj smeštajnoj jedinici
 • Korišćenje hotelskih sadržaja prema opisu
 • Uslugu rezervacije
 • Organizaciju putovanja

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Boravišne takse na destinaciji: za hotele kategorizacije 1*i 2* taksa iznosi 1.5€ dnevno po sobi, za hotele kategorizacije 3* iznosi 3€ dnevno po sobi, za hotele kategorizacije 4* iznosi 7€ dnevno po sobi i za hotele kategorizacije 5* iznosi 10€ dnevno po sobi.
 •  Zdravstveno putno osiguranje

Popunite online rezervaciju

  Vaše ime (obavezno)

  Zanima Vas

  Vaš e-mail (obavezno)

  Vila

  Kontakt telefon

  Datum polaska

  • PORODIČAN HOTEL
  • CENA-KVALITET